jó és rossz hír is van.
március 21.-én Maxi Jazz bátyáék a Papp László Sportarénában robbantanak egy hatalmasat. tavaly Szigeten is nagyon szólt a produkció (itt róla az írásos dokumentum), de érzésem szerint ezt felül fogják múlni.

 

a két fellépésben egyébként az is összefügg, hogy a nyári a The Dance-nek volt, hétfői pedig a The dance never ends-nek lesz a lemezbemutató koncertje. ha egy pillantást vetünk a tracklistekre, kiviláglik, hogy nem csak a név hasonlatos: az utóbbi az előző remixeiből áll. mégis úgy szól, mint egy új.

 

A The dance never ends-nek egy nagy baja azért van. ez a Faithless utolsó albuma. az okokat vagy inkább az érzéseket Maxi Jazz részletesen elmeséli.

 

"15 és és 6 nagylemez után eljött az idő, hogy becsukjuk a könyvet és visszavigyük a könyvtárba. [...] A The dance never ends albumot köszönetképpen, de búcsúzóul is írtuk. a turné nagyon sűrű ahhoz, hogy ellátogathassunk arra sok helyre és ahhoz sok emberhez, akik látni akarnak bennünket és megköszönni nekik. [...] akárcsak, mint egy dal írásakor - tudod, mikor vagy készen.  ez a búcsú -és hálaturné... őszintén remélem, hogy megszerzitek az életetek labdáját... és szaladtok vele!"

 

még hogy ti?? hát havver... MI köszönjük. 

 

infó még:
quart
wiki


youtube:
Sziget 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr702751164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása