ritka kiváló lemezt kell, hogy világgá kürtöljek. ilyesmit mostanában nem hallottam, és akkor is csak a Thievery Corporation-től - velük pedig kituggya mivan mostanában.... a dallamvilág persze azért kicsit eltolódik a latin irányba (a bonustrack már-már Gothan Project-gyanús). a rezeseket hallunk, pölö szordínós trombita és társai. a gitárjátékban kiütközik bizonyos szörfös/psyrokkos jelleg, a basszusgitárszólamok pedig annyira színesek, hogy a ritmusgitár helyére is elmenne (sokszor egyébként így is történik). természetesen sokszor kiütközik a dub is, bizonyos trackek alatt komoly bólogatásra van lehetőség.
az album egyszóval császári, a nyár slágere. kocsiba betesz, kuplung négyes, aztán irány a nyári délután meg a remegő levegő.

 

 

Tracklist

01 Crazy System Mr Presidente
02 Throw The Stone
03 Literature
04 Rempeto
05 Rose Of Ispahan
06 Iskadar's Heart
07 Burned Soul (Voices Of The Forest)
08 Alegria Que Es Para Reise
09 Palace Of Light
10 Evolution Of Cities (One Drop Forward)
11 Dreaming Of Zion
12 Viejos Amigos (Bonus Track)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr124590752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása