zen_dubhist 2012.03.01. 07:00

Maga méri

vége a télnek. naptárilag. jöhetne a vehemens meteorológiai jellegváltás is, a +30 a -30 helyett. ezt a Zember képek nézegetésével szuggerálhatja. én is így tettem, és megörültem egy remek felvételnek (melyért köszönet illeti Zsut!)

2011 forró júniusa (alig várom már a 2012-eset!). menjünk le a Rába-partra egyet szombat délután. sör, labda kell csak, a tengópálya, zöld fű, nap adott. a töltés Rába felőli oldalán fekve mesébe illő a délután így is, mikor egyikünk felkiált, hogy "mivan, jön a fagyis?!" nem is hiszek a fülemnek. aztán felülök a pléden: a szememnek se. pedig így igaz: egy tricikli bontakozik elő a nyárfák közül. miféle hivatalos árus vetődik erre a nem hivatalos strandra?


és nemcsak ide! az úr egy nap alatt több kistérséget is bejár ezzel a robogó - fagyishűtő hibriddel és végigcsengeti az utcákat. én azt kívánom, hogy még nagyon sokáig csinálja ezt az áldásos tevékenységet az egész környék örömére. a terméket is leteszteltük: klasszik, retro főzött fagyi - a környéken már csak egy helyen csinálnak ilyet, ez pedig ráadásul helybe jön. egy gombóc közel 150 forint.

végre egy felelevenítésre méltó legalább hatvanéves hagyomány, amit csak egy kis merészségbe telik felelevenítésre méltó hagyomány. és az ilyet érdemes világgá kürtölni. keressétek tehát a nyári forró aszfalton

Lala fagylaltos triciklijét! vagy hívjátok. 20/468-7424


Nagyobb térképre váltás

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr774125536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása