a netes zenebányászat jó dolog. esélyt adunk a zenének, hogy megtaláljon. a hatásfok természetesen nem mérhető megabájtban, sokszor nagyon sok salak a meddőhányóra kerül (van, amikor csak az). az ám a remek, mikor végre (esetünkben nagyvégre!) találás van és előcsillan valami gyönyörűséges.

maradva az előző képzavarnál, a DUBKEY label újrafelfedezésével (lásd előzőek) nyílt az egyik bányajárat, a DoobieSound is ezen netlabel égisze alatt került (virtuális) kiadásra. a virtualitás egyébként is elsődleges jellemző - a Mind's Eye Dub-hoz hasonlóan itt is egy zenészhez (Joel Eriksson) köthető a produkció. ebből következik, hogy hangzásban és stílusban is homogén a lemez. aki elkötelezett a dub mellett az egyértelműen örülhet ennek: tizennégy instrumentális track, amiből csak úgy süt a dub napfénye.
sütkérezzen mindenki kedvére!

[via: DUBKEY netlabel]

Tracklist:

01. Infinity Riddim
02. Zion Vision Riddim
03. Captured Riddim
04. Sunrise Riddim
05. 125 BPM Stepper Riddim
06. Nangiala Riddim
07. Solar Riddim
08. Core Riddim
09. They Blame Us Riddim
10. Right Way Riddim
11. Galaxy Riddim
12. Apollo Riddim
13. Mighty Stepper Riddim
14. Mighty Dub Stepper (Manwel T mix)

Szólj hozzá!

Címkék: zene dub

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr702938322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása