pedzegettük már ezt a psychill-eletropsy-psytrance-goa dolgot mostanság. a  laza Orthonorma a dallamosabb Zymosis és az egész táncolós Khetzal  Khetzal mellé most letennék még egyet is a virtuális asztalra. a sorban (mondhatni: ebben a zenei intenzitás-grádiensben) az utolsó. ez már igazi goa, annak is a full-on ágazata, ami érzésem szerint a legdallamosabb változat a sok közül. pláne le a kalappal, hogy 1996-ban ilyen lemezt gyártottak. anyaga ráadásul bakelit!

 

 

 


a goacsaládfa szemrevaló ábrázolását (katt!) készítette el a Sun Trip Records (a Khetzal is ide köthető) egyik alapítója. a stílusokhoz még előadó is van rendelve. vitatkozni persze lehet és kell is a felosztással, meghát nem is minden arany, ami fénylik. fül kérdése, kinek mi marad meg a fülében, agyában, winchesterén. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr553106762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása