jönnek az ünnepek, (úgy tervezzük, hogy) hamarosan korlátlan szabadidővel rendelkezünk. érdemes hát a vinyóra költöztetni nagyszerű filmeket! életrajzi-akció mozi. mindenkinek ajánlott, aki a hiteles, kissé véres, humoros és furfangosan kialakított cselekmény szereti. pluszban a főszereplő jó nő, lövöldözik, verekszik és csúnyán beszél. sőt, a csapat tagjai is kömény lögények. 

 

 

 

 

 

 

 

 

a történet igazi. Domino Harvey, a főhősnő szintén igazi. volt, haláláig. Angliában született, apu színész, anyu modell. magániskola, majd irány a kifutó anyu modellügynökségénél. nem sokkal később egy londoni nightclub következett, aztán elég éles váltásként fizikai munka egy San Diego-i farmon. utána önkéntes tűzoltó és mentő lesz egy mexikói határ melletti kis közösségben (Boulevard, California). Domino ezeket követően lesz bounty hunter azaz "váltságdíj-vadász". a munkát hirdetés útján szerzi és a tanfolyamon ismerkedik meg Ed Martinezzel. az ilyen munka nem tesz jót a nyugodt kispolgári életvitelnek, - két akció között sem valószínű a átlagos lét: a Bonsai-t gondozás, piknik a parkban vagy a Colombo-nézés - ki és be járt drogelvonóra, 2005 májusában súlyos testi sértésért és metamfetamin-terjesztésért letartóztatták Mississippi államban, és házi alá helyezték. halálát 2005 júliusában fájdalomcsillapító-túladagolás okozza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igaz Domino Harvey 1994-ben és a filmen 2005-ben, ahogy Keira Knightley alakítja.
prémiuminformációk a filmről Keira olalán

film letöltése (filesonic): 01 / 0203 / 04
jelszó a kicsomagoláshoz: tata

a történet nem-fiktív voltán kívül a filmzene nagyszerű volta a következő pozitívum. Shatel, XZibit csak két olyan előadó, akit "csak úgy is" simán meghallgatunk, egy pörgős, mozgalmas-izgalmas akciófilm filmzenéjeként meg pláne. persze milyen is akciófilm zenéje? esetünkben - témaválasztásának megfelelően - alapvetően hiphop vonalú (persze nem Bach Máté-passiójára gondolok [15. track])

(letöltés: klikk!)

 

 

 

 

 

 Tracklist:

01 - Dialogue - I Am a Bounty Hunter
02 - Domino & The Dagger Baileys - Am I Really That Bad (Danny Saber Mix)
03 - Shantel - Azulee
04 - Dialogue - I Wanna Have a Little Fun
05 - BT - Paris
06 - Bai Kwong - Autumn Evening
07 - Bahamadia - 3 The Hard Way
08 - Dialogue - Well Take Off Your Clothes
09 - Xzibit - Choke Me, Spank Me (Pull My Hair)
10 - Brenda Lee - I'm Sorry
11 - Dialogue - My Pussy
12 - Tom Waits - Jesus Gonna Be Here
13 - Dialogue - This Girl Gonna Be a Star
14 - Harry Gregson-Williams - Bounty Squad
15 - J.S. Bach - Matthaus Passion (Chicago Symphony Orchestra)
16 - Dialogue - Let's Go Home Now
17 - Nitty - Nasty Girl
18 - Dialogue - I'm Never Gonna Know How It Ends
19 - Tom Jones - Mama Told Me (Not To Come) (ft. Stereophonics)
20 - Dialogue - We All Fall Down
21 - Macy Gray - Real 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr103374744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása