kiváló lemez, kiváló arányokkal. dub felől közelít a dubstephez, akárcsak a korábban már hallott Dubterror. remek dallamok és kellemes, fémes hupálás egyaránt jellegzetesség!

Martin Stääf nagyon korán kezdte zenészkedést, de csak 17 évesen fordult meg a fejében, hogy meg is lehetne jelentetni a szerzeményeket. jött a jazz és rockzene, majd 1997-ben belefogott az elektromosba is, psytrance-t játszottak egy Patrik Olsen kollégával (Necton). Ezután alakította meg a Subnatura labelt, nevéhez a Liquid Stranderen kívül egyéb produkciókat is köthetünk. Martin úr ma Kanadában él, koncertezni általában az  USÁba jár, februárban nyugaton és közép-nyugaton vannak a helyszínek (Denver-Washington-Kalifornia). nyáron remélem, halljuk Bécsben, vagy - kis szerencsével - Ozorán. addig az alábbiak:

 

Tracklist
01 Deep down below
02 Aftershock
03 Full Metal Jacket (175PF Reload)
04 Rough Road (Fender Bender Mix)
05 Sincerely Yours

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr463739921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helixpomatia 2012.01.25. 08:41:10

Amíg még van honnan leszedni...

zen_dubhist 2012.01.30. 13:19:35

bízom benne, hogy legalább egy fájlcserélő mindig marad. vagy ha nem, marad a galambbal küldött SD kártya, vagy a postán feladott pendrájv. menjünk vissza a középkorba, köszi SOPA.
süti beállítások módosítása